Handreiking bruikbaar voor gemeenten/zorgverleners en clienten/verwanten

In het najaar van 2013 heeft Timeslab Onderzoek & Innovatie in opdracht van het College voor Zorgverzekeringen (CVZ) onderzoek gedaan naar dagbestedingsvormen en de vraag hoe – in dialoog – kan worden bepaald door de cliënt/verwant en zorgverlener welke dagbesteding/ groepsbegeleiding in een specifiek geval passend is. 

De onderzoeksrapportage van Timeslab Onderzoek & Innovatie en het ontwikkelde kader is door het CVZ verwerkt in een advies dat is aangeboden aan de staatssecretaris van VWS. Het afwegingskader is door de Wetenschappelijke Adviesraad als positief beoordeeld. 
 
U kunt het CVZ advies en de onderzoeksrapportage van TimesLab (met inbegrip van het kader) downloaden. Voor vragen over passende dagbesteding of innovatie op het gebied van dagbesteding en vervoer neemt u contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vernieuwing dagbesteding Wmo / AWBZ) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vervoer)